Assep

Presentació

Equip de professionals

Psicologia

Logopèdia

Fisioteràpia

Psicomotricitat

Formació

> Cursos i tallers
> Xerrades
> Tècniques d'estudi
> Repàs


Articles

Clients i col·laboradors

Contacte

  VOLEM QUE SENTI TOT EL NOSTRE SUPORT

ASSEP, Centre de Recursos Psicològics i Empresarials, SL és un centre establert a la comarca des de 1997, especialitzat en tots aquells aspectes relacionats amb el desenvolupament personal del individu.

El nostre equip està format per psicòlegs, fisioterapeutes,  logopedes, psicomotricistes, educadors, etc. Tots ells posen a disposició de particulars i col·lectius del Penedès-Garraf una àmplia formació i experiència per resoldre totes aquelles situacions que impedeixen assolir una correcta qualitat de vida.

ASSEP ha col·laborat i col·labora amb diverses entitats i organismes de la comarca, públics i privats, que recolzen la nostra activitat i són garantia d'un bon servei. Entre altres, han confiat en nosaltres diversos ajuntaments de la comarca, col·legis oficials, AMPA's, llars d’infants, centres per a la tercera edat, acadèmies de formació, associacions diverses, mitjans de comunicació, i per suposat, nombrosos particulars.

Tots els serveis del centre estan supervisats per especialistes amb àmplia experiència i formació, els quals poden aportar un enfocament pràctic, professional i eficaç en tots ells, oferint solucions i suggeriments a qualsevol demanda.
 
Recursos del centre: 
Assep 2007© · Carrer Indústria, 14 1er · 08720 VILAFRANCA · Telèfon: 938 924 161 · Fax: 938 922 356 · E-mail: info@asseponline.com