Selecció de personal

Durant els més de 20 anys de trajectòria professional, ASSEP ha col·laborat amb moltes empreses de la zona oferint serveis d’avaluació i selecció de personal.

El nostre client ha anat des de la petita empresa a la gran multinacional, gràcies a la capacitat del nostre equip per entendre les necessitats específiques de cadascuna d’elles, fet que ens permet oferir les propostes més adequades per garantir tranquil·litat i productivitat.

El nostre procés de selecció

U

1. Recerca de candidats

El procés comença amb una definició clara del perfil que requereix la nostra empresa client. Un cop obtingut, iniciem la captació de candidatures, buscant en la nostra pròpia borsa de treball (amb més de 2500 persones inscrites, tant en actiu com en situació d’atur, gairebé totes elles de la zona) o a través d’una àmplia xarxa de col·laboradors (ajuntaments, centres formatius, associacions…) que permeten ampliar i millorar la recerca. També utilitzem les xarxes socials i els diferents portals especialitzats en l’àmbit laboral i oferim la possibilitat final de publicar en premsa el perfil sol·licitat (tot gestionat sempre pell centre, evitant així molèsties innecessàries al nostre client).

i

2. Avaluació dels candidats seleccionats

Un cop recollides les candidatures adequades al perfil demanat, procedim al procés d’avaluació. Psicòlegs col·legiats i amb àmplia experiència en el món de l’empresa administren diferents tests, contrasten referències, efectuen entrevistes individuals i/o grupals, apliquen proves de coneixements, etc. L’objectiu és identificar les capacitats i limitacions de cada candidatura, augmentant així el grau de coneixement respecte a cadascuna d’elles i, per tant, aportant la màxima garantia en el resultat final.

R

3. Entrega de resultats

Li entreguem un dossier amb la tria de candidats i el resultat del procés de selecció. Acostumem a treballar amb perfils administratius, tècnics i comercials.
Garantim el màxim compromís i confidencialitat durant tot el procés de selecció.

Necessita més informació sobre els nostres serveis?